Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kawasaki Motor Boltok képes leírás - Motoros boltok.tlap.hu
részletek »

Kawasaki Motor Boltok - Motoros boltok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: motorosbolt.tlap.hu » Kawasaki Motor Boltok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kawasaki Duna Pest Rezidenciák

Kawasaki Duna Pest Rezidenciák

Szeretnél új Kawasakit egy használt áráért? 2009. június 10-től fantasztikus áron juthatsz hozzá néhány Kawasaki modellhez. A modellek csak a megadott évjáratban és színben kaphatóak és csak néhány darab van belőlük. Le ne maradj!

Kawasaki Speedline Debrecen

Kawasaki Speedline Debrecen

Speed Line Aprilia, Kawasaki szeretettel vár szalonjában Debrecen Böszörményi út. 23-27. alatt. Szalonunk Aprilia, Kawasaki és a Malaguti hivatalos márkakereskedése és szervize. Szolgáltatásaink: - Új és használt motorkerékpárok értékesítése - Hitelügyintézés, biztosításkötés /új és használt motorkerékpár illetve használt személygépkocsik/ - Kárügyintézés - Kiegészítők, - Gyári és utángyártott alkatrészek, - Muzzys, Roleff, Rőmer, Nonfango, F.Fabbri, Fuchs, Akira, termékek forgalmazása - Kötelező, garanciális, és egyéb szervizek elvégzése. Mi elkötelezettjei vagyunk a motorkerékpároknak! Papp László dragversenyző szervizcsapata voltunk.

Motorkerékpár szervíz BP.

Motorkerékpár szervíz BP.

Mi nem egy drága motorkereskedéshez tartozó szerviz vagyunk, nekünk fő profilunk a motorkerékpár és robogó javítás, szervizelés! Márkafüggetlenségünkön felül a Kawasaki motorkerékpárok hivatalos szervizelését is ellátjuk. Munkatársaink szakképzett motorkerékpár-szerelők, több éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal. Nagy mennyiségű gyári szervizkönyv segíti munkánkat, a szükséges információkat hivatalos adatforrásból merítjük. Mi tudjuk, hogy az ami nekünk csak egy motor a sok közül, az neked a szeretett motorod, a szemed fénye, amire vigyázol. Ezért mi is úgy állunk hozzá, ahogy ez tőlünk elvárható. Vigyázunk rá, nem úgy kezeljük, mint egy hibás eszközt ami értékét vesztette, hanem amellett, hogy igyekszünk a legjobbat kihozni belőle, jelezzük feléd, ha valami szembetűnő (vagy pont nem látható) hibát találunk. Nálunk ott kezdődik a munka, hogy minden motornak betekerjük a markolatát mielőtt koszos kézzel hozzányúlnánk, és ott ér véget, hogy amit véletlenül munka közben összefogdosunk azt letörölgetjük, mielőtt visszakapod. Nem ritka az sem, hogy egy nagyobb javítás végeztével, miután hazavitted a motorod megérdeklődjük, hogy milyen lett, mi a véleményed a javításról?

Steelhorse Motor Kawasaki Pécs

Steelhorse Motor Kawasaki Pécs

1998 januárjában nyitottuk meg az akkoriban még főként olasz és japán motorok gyári és utángyártott alkatrészellátására valamint szervízelésére szakosodott Motorboltot és Szervízt. Folyamatosan bővülő kínálatunknak, növekvo forgalmunknak és szervízkapacitásunknak köszönhetően 1999-ben megkaptuk a Kawasaki Márkaképviselet és Szakszervíz megtisztelő címet. Az azóta eltelt idő alatt megszerzett tapasztalataink, valamint kitűnő szakembereink révén az olasz motorok mellett immáron a négy vezető japán márka szervízelését és alkatrészellátását is biztosítani tudjuk.

Tuti menü